fbpx
skip to Main Content

ELS NOSTRES SERVEIS

Descobreix com pots gaudir del teu jardí perfecte

 

Garantia i qualitat en serveis integrals per a jardins i piscines

Serveis integrals

Projectes claus en mà

Experiència i Garantia

Jardinista és una empresa executora de projectes que ofereix serveis integrals (claus en mà) en la construcció de jardins singulars, estanys, piscines naturals i depuradores naturals.

Oferim els nostres Serveis Integrals en la creació i manteniment de: Jardins Singulars, Estanys, Piscines Naturals i Depuradores Naturals a mida de les necessitats dels nostres clients.

Gràcies a l’experiència acumulada al llarg de la nostra trajectòria professional, les nostres instal·lacions estan completament garantides ja que ens ocupem de totes les fases bàsiques dels projectes:  el seu disseny i creació, l’execució de l’obra i manteniment d’un mes per a les instal·lacions.

DISSENY i EXECUCIÓ

Jardins

Sistemes de Reg

Gespa

Piscines Naturals

Estanys

MANTENIMENT

Jardins

Sistemes de Reg

Gespa

Piscines Naturals

Estanys

Jardinista  resolem els reptes que se’ns plantegen i la nostra prioritat és elaborar projectes únics i exclusius.
La singularitat dels nostres jardins és el resultat de la implicació del client i l’art en l’aprofitament de l’entorn i els seus recursos.
Per al seu disseny i creació, utilitzem criteris bàsics de sostenibilitat, eficiència, gestió ambiental, harmonia, cultura, art i paisatge.

GIABNLes piscines naturals i llacs de bany, són ecosistemes artificialment creats on l’aigua és depurada únicament a través de processos físics i biològics.
Jardinista com a membre del Grup Ibèric d’Aigües de Bany Naturalitzades (GIABN) www.giabn.org,  crea piscines naturals basant-se en els principis de funcionament admesos per l’Organització Internacional d’Aigües de Bany Natural (IOB).  És basant-se en aquests principis que s’han construït les més de 250 piscines públiques existents arreu d’Europa.

aquatiris logoLes depuradores naturals són un sistema de tractament de les aigües residuals format per filtres plantats de canyes i plantes aquàtiques especialment indicades per a nuclis habitats sense xarxa de sanejament i zones sensibles.

No necessita fossa sèptica:

El sanejament mitjançant la fitodepuració evita tenir els inconvenients d’una fossa sèptica i proporciona una instal·lació ecològica, pràctica, econòmica i estètica, resultant ser una solució duradera.

Sistema homologat: 

La fitodepuració realitzada amb el sistema AQUATIRIS garanteix el compliment de la normativa de les aigües residuals i la instal·lació d’un jardí de sanejament perenne integrat perfectament al seu terreny i amb les millors prestacions.

Instal·lador autorizat: 

Jardinista (Jardinistes en Acció S.L.U.) està integrat a la xarxa de departaments tècnics i professionals que executen la instal·lació del sistema AQUATIRIS amb totes les garanties de la marca.

Podem fer el mantenimen d’espais aquàtics diversos d’ús públic o privat. Tant si es tracta d’espais d’aigua naturalitzada o d’espais d’aigua tractada amb desinfectants.

Estem especialitzats en espais naturalitzats, fonts, estanys, llacs, caigudes d’aigua, etc. i tenim els recursos necessaris per a ocupar-nos d’aquests espais des de la seva concepció inicial fins a l’execució de l’obra o reforma i el manteniment.

Per a realitzar el manteniment d’un espai aquàtic naturalitzat cal comprendre que es tracta d’un ecosistema viu i sensible i que cal acompanyar-lo en el seu camí a l’equilibri que el fa sustentar. No és recomanable el buidatge d’un espai d’aquest tipus, però en cas que sigui necessari, caldrà realitzar-ho amb molta cura, preservant la biota existent en recipicents provisionals per a poder-la retornar al seu medi un cop realitzada la neteja i preservant així la personalitat d’aquest espai.

El manteniment dels espais aquàtics permet millorar la qualitat de l’aigua, pel que promou la vida i contribueix a un equilibri tal que fa que no sigui precís el buidatge total de la instal·lació.

HAN CONFIAT EN JARDINISTA

PROJECTES REALITZATS

Back To Top