QUI SOM

QUI ÉS JARDINISTA

JARDINISTA-LOGOJardinista (Jardinistes en Acció S.L.U.) és una empresa dinàmica i professional, que ofereix un servei integral per crear i mantenir jardins singulars, piscines naturals, estanys i depuradores naturals amb criteris bàsics de sostenibilitat, eficiència, harmonia, cultura, art i paisatge.

 “Conceptualment Jardinista és aquell/a persona que dissenya, construeix i cuida qualsevol espai que promou la vida.

 

EQUIP

Jordi-RosJardinista és un projecte que va començar en Jordi Ros Pérez, Tècnic Especialista Agropequari (Granja Escola Torre Marimón) al 2.008.

En aquests darrers anys Jardinista ha consolidat una llarga i coherent trajectòria professional, construint jardins singulars, piscines naturals, estanys i depuradores naturals.

Jardinista dona servei d’execució i seguiment d’obra per a paisatgistes, arquitectes i interioristes. 

Per a la concepció de les piscines naturals compta amb la col·laboració de l’empresa Projectes d’Aigua ( veure >>  www.projectesdaigua.com).

Per a la concepció de les depuradores naturals compta amb la col·laboració de Jérémie Paoletti d’ Aquatiris ( veure  >> www.aquatiris.fr – Rosselló i Catalunya )

SERVEIS

Jardinista, és una empresa executora de projectes que ofereix serveis integrals (claus en mà) en la construcció de jardins singulars, muntatges efímers, piscines naturals i depuradores naturals.

Donem garantia del projecte i garantia en l’execució de l’obra.

A més, un cop entregada l’obra i sense cost afegit, incloem el seguiment d’un mes, assegurant així una total garantia d’èxit als nostres projectes.

Membre del Gremi de Jardineria de Catalunya 

T’INTERESSA QUE ESTUDIEM EL TEU PROJECTE?