fbpx
skip to Main Content
Instalación Piscina De Arena

La instal·lació d’una piscina de sorra, descobreix el que et podem oferir a Jardinista

La instal·lació d’una piscina de sorra et permet gaudir de l’estiu de manera diferent. El seu disseny és innovador, no envaeixen el medi ambient i poden prendre gairebé qualsevol aparença. Tindràs una petita platja al teu jardí, cosa que molt pocs poden dir. Saps què t’ofereixen? Tingues en compte aquestes claus.

Què és una piscina de sorra?

Es tracta d’un tipus de piscina d’obra diferent de les habituals. El més normal és excavar un forat amb la forma desitjada i cobrir-lo amb formigó o altres materials adequats. En aquest cas, però, utilitzem sorra compactada, resines i altres per aconseguir una estètica natural. A més, poden adaptar-se a qualsevol superfície, cosa que les fa molt versàtils.

Disposaràs d’un espai únic, sostenible i que pots personalitzar gairebé en qualsevol aspecte. No trobaràs una altra piscina similar al teu veïnat. Això sí, gaudireu de totes les comoditats d’una convencional. No notaràs diferències més enllà de notar la sorra sota els teus peus. Et sentiràs com si estiguessis al mig d’una platja paradisíaca.

Per què instal·lar una piscina de sorra?

Una piscina de sorra es construeix en pocs dies. Recorda que es pot adaptar el terreny, per la qual cosa no caldrà dedicar tant de temps a excavar. Com tampoc no s’utilitza formigó, no cal esperar que es formi ni cal curar-lo en la recerca d’imperfeccions. Així, en molt poc temps estaràs fent una capbussada a la teva petita platja.

La personalització és completa, ja que les possibilitats són infinites. Podràs crear zones de natació, petites platges o passos submergits. El límit només el posen la teva imaginació i el pressupost. L’experiència és idèntica a la d’un bany natural, cosa que us permet estalviar-vos els desplaçaments a la platja. La tindran a la part del darrere de casa teva, just al jardí.

A més, pots reconvertir la teva piscina perquè sigui una de sorra. Podem aprofitar la forma que ja té i reformar-ne algun dels aspectes. Amb un disseny més orgànic, no notaràs grans diferències amb una platja. En pocs dies la tindràs a punt i podràs gaudir-la amb els teus.

El que t’oferim a Jardinista

A Jardinista apostem per aquest tipus de piscines, ja que són sostenibles, més estètiques i tenen dissenys únics. Utilitzem les últimes tècniques per efectuar la seva construcció i apostem per fer servir només sorra natural. No notareu la diferència amb una platja natural i el manteniment de la piscina es reduirà al mínim. Tindràs una mica del paradís al teu jardí.

En definitiva, la instal·lació d’una piscina de sorra és la clau per a aquest estiu. Obtindràs un disseny innovador, aigües cristal·lines i la manera que més t’agradi. Les possibilitats són infinites. Te la instal·lem en el menor temps possible!

Back To Top