fbpx
skip to Main Content
Piscina De Arena Original

Inspiració per a la teva futura piscina de sorra: original i adaptada als teus gustos

Cada vegada més persones volen tenir un espai per refrescar-se a casa i que vagi d’acord amb la decoració del jardí i de l’estil de vida dels habitants. Una piscina està bé, però cada cop hi ha més demanda per tenir a casa una piscina de sorra original, que a més de complir la seva funció de refrescar a l’estiu, es converteix en un element decoratiu del jardí. Si estàs pensant en com seria la teva piscina de sorra, continua llegint. Vam donar unes quantes idees perquè sigui tan original com tu i s’adapti al teu espai.

Originalitat en les formes

Gràcies a que les piscines de sorra de Jardinista són dissenyades segons les preferències de cada client, podem donar-li la forma que desitges. Així, podràs triar entre equipaments amb línies rectes, com un quadrat o un rectangle. També t’oferim piscines circulars o ovalades, així com de formes sinuoses que, sens dubte, són les que millor podrien adaptar-se a la zona del jardí on vulguis ubicar-la.

Juga amb la profunditat

Una altra idea per crear una piscina de sorra original és jugar amb la diferència de profunditat. Així, cada vegada és menys habitual que els clients encarreguin piscines amb un fons uniforme, si no que prefereixen, per exemple, aquelles que imiten les costes (que va sent més profunda segons avances al centre); o les que compten amb elements interns (pedres, espais per seure o tombar-se…). Si vols veure algunes idees et convidem a veure el portfoli dels nostres treballs.

Piscina de sorra original pel que fa a la decoració

Sens dubte, la decoració dels espais limítrofs amb l’aigua és el que ens ha de donar aquest punt d’originalitat que estàs buscant a la teva piscina de sorra. Una idea pot ser l’ús de materials sostenibles, com el bambú i les teles, per crear ambients relaxants. També pots incloure una zona chillout i jugar amb diferents materials per crear ambients. La instal·lació d’il·luminació led farà un joc de contrastos.

Hamaques, coixins impermeables, sofàs, palets o, fins i tot, roques, seran elements perfectes perquè la teva piscina de sorra es converteixi en un espai que parli de la teva personalitat.

La personalització, davant de tot

A Jardinista som especialistes a crear piscines de sorra úniques. Ens ajustem al que desitges i al teu pressupost. Només has de contactar amb el nostre equip comercial, i nosaltres ens encarreguem de tot, des d’aconsellar-te sobre la mida perfecta al disseny, fabricació, construcció i posada a punt de la teva piscina. Escriu-nos ara i comença a gaudir dels banys en parella, amb els teus fills o amb les persones que convides a casa teva.

Ara que ja tens unes quantes idees per crear una piscina de sorra original, somies amb crear una especial per a tu? T’esperem.

Back To Top