fbpx
skip to Main Content
Piscina Tipo Playa

¡Encara estàs a temps de tenir la teva piscina de sorra tipus platja a casa!

Gaudir d’una piscina de sorra tipus platja és un plaer que ja està a l’abast dels qui optin per sol·licitar un projecte d’aquesta naturalesa, com els que oferim a Jardinista.  Les Piscines d’Arena són piscines innovadores, amb invasibilitat ambiental limitada i amb la recreació i aparença d’una petita platja privada.  A continuació, aportem diverses característiques d’ aquestes infraestructures innovadores.

Una experiència realista

Ens referim ales que l’experiència del bany va a ser el més similar possible a la que sentim quan ens submergim en les aigües que es troben enfront de la sorra de la costa. Amb Jardinista, és possible emmotllar la zona de bany per donar-li una aparença natural, amb les seves roques, zones per nedar, diferents desnivells de l’aigua, etc.  Hi ha una gran varietat de dissenys i materials que permeten una integració harmònica del paisatge amb l’ entorn.

Ús de materials ecosostenibles

En la línia de la creixent preocupació pel medi ambient que impera en les nostres societats, aquestes piscines són construïdes amb materials que no el danyen. Es tracta de piscines desbordants en les quals utilitzem resines alimentàries monocomponents, les quals no són tòxiques i sense formigó armat.  Un autèntic gaudi per al bany i la vista.

Per tant, no cal preocupar-se ni per la petjada de carboni ni per altres perills per a l’ecologia i la salut. De fet, aquesta mena de piscines cada vegada són més cotitzades, per exemple, als hotels que fan gala d’oferir als seus hostes les condicions pròpies del turisme sostenible.

Una instal·lació ràpida

De la mateixa manera que l’ impacte ambiental és nul, no es requereix una obra complexa ni de llarga durada.

La possibilitat de personalització

Si la integració en l’ entorn natural és total, també ho serà l’ adequació als criteris de funcionalitat i estètica de qui encarregui la piscina. Aquests biodissenys amb aire player han estat creats per experts en paisatgisme, per la qual cosa el seu aspecte i les seves prestacions (inclosa la il·luminació) són òptims.

El client pot configurar el vas de la piscina al seu gust, amb les zones de repòs i immersió que desitgi. En aquest sentit, hi ha la possibilitat de sol·licitar una piscina completament a mida. Tindrà els metres quadrats que estimin necessaris els que les gaudiran.

En definitiva, la piscina tipus platja facilita una experiència de bany molt semblant a la dels sorrals costaners, però amb els avantatges de les instal·lacions domèstiques. Es tracta d’ una obra eficient i sostenible, per la qual cosa cada vegada és una alternativa d’ oci més demandada. Planifica com vols customitzar la teva piscina i t’ajudarem a decantar-te pel model que més et gusti.

 

Back To Top