fbpx
skip to Main Content
Projectes Piscina Singulars

Els nostres projectes de piscines privades més singulars

T’agradaria construir una piscina diferent de les típiques rectangulars amb rajoles blaves? A Jardinista comptem amb un equip de professionals capaços d’aconseguir impactants projectes de piscines singulars tant per a particulars com per a professionals arquitectes o serveis públics (càmpings, hotels, etc.). En aquest article us parlarem de les característiques d’aquest tipus de treballs, a més d’exposar-vos alguns dels nostres projectes més destacats. Comencem!

Quines característiques tenen les piscines naturalitzades?

En primer lloc, destaquen per oferir un valor sostenible i ecològic alt. Això vol dir que podem fabricar-te un espai on banyar-se sigui semblant a gaudir d’un jardí aquàtic amb voreres desbordants o a la vora del mar. A més, intentem crear el menor impacte a l’hora de realitzar les obres i que la instal·lació sigui el més ràpida possible perquè els nostres clients gaudeixin com més aviat millor de la seva piscina naturalitzada.

A la nostra empresa ens prenem el temps necessari per determinar les necessitats de cada persona i encaixar la personalització i decoració desitjada amb el benestar personal. Tot això buscant una integració al paisatge totalment impactant, és a dir, ens esforcem per dissenyar i construir piscines a mesura que respecten l’entorn.

L’objectiu és que la teva experiència de bany sigui autèntica i encaixi a la perfecció amb els teus gustos personals. Per tant, podràs triar entre aigua salina o clorada, si vols una zona per nedar o una entrada com si es tractés de la platja, etc. Per això, utilitzem, per exemple, modelats en pedra natural que simulen la immersió al mar.

Els nostres projectes singulars de piscines

A continuació, citem alguns dels nostres darrers treballs per tal que puguis captar idees per a tu propi projecte. No obstant això, la nostra empresa ofereix un assessorament complet i totalment professional per assegurar-nos que els resultats seran totalment satisfactoris per a tu.

  • Piscina desbordant a L’Espinalt (El Moianès). La filosofia d´aquest allotjament és oferir un recinte sostenible i ecològic. Amb aquesta base, construïm una piscina de sorra perquè encaixés amb l’entorn natural de la zona.
  • Disseny exclusiu de piscina a habitatge unifamiliar a Barcelona. Després d’una exhaustiva anàlisi, determinem que la il·luminació a tot l’espai havia de ser molt cuidada per aportar el màxim confort al client. Per això, unint diferents tipus de plantes i lluminàries, aconseguim donar-li el color que buscàvem a l’ambient. Per descomptat, el focus d’atenció es manté a la piscina i la combinació de colors és perfecta tant de dia com de nit.

En conclusió, hi ha moltes possibilitats per realitzar projectes de piscina singulars. En aquest article només n’hem afegit alguns exemples, però tenim moltes més idees. Si vols que la teva piscina sigui única, t’animem a contactar amb nosaltres.

Back To Top