fbpx
skip to Main Content

ELS NOSTRES SERVEIS DE MANTENIMENT DE PISCINA

Descobreix com pots gaudir del teu jardí perfecte

 

Garantia i qualitat en serveis integrals per al manteniment de piscines i jardins

Serveis integrals

Projectes claus en mà

Experiència i Garantia

Jardinista és una empresa executora de projectes que ofereix serveis integrals (claus en mà) en la construcció de jardins singulars, estanys, manteniment de piscines i depuradores naturals.

Oferim els nostres Serveis Integrals en la creació i manteniment de: Piscines, Jardins Singulars, Estanys i Depuradores Naturals a mida de les necessitats dels nostres clients.

Gràcies a l’experiència acumulada al llarg de la nostra trajectòria professional, les nostres instal·lacions estan completament garantides ja que ens ocupem de totes les fases bàsiques dels projectes:  el seu disseny i creació, l’execució de l’obra i manteniment d’un mes per a les instal·lacions.

DISSENY i EXECUCIÓ

Jardins

Sistemes de Reg

Gespa

Piscines Naturals

Estanys

MANTENIMENT

Jardins

Sistemes de Reg

Gespa

Piscines Naturals

Estanys

Jardinista  resolem els reptes que se’ns plantegen i la nostra prioritat és elaborar projectes únics i exclusius.
La singularitat dels nostres jardins és el resultat de la implicació del client i l’art en l’aprofitament de l’entorn i els seus recursos.
Per al seu disseny i creació, utilitzem criteris bàsics de sostenibilitat, eficiència, gestió ambiental, harmonia, cultura, art i paisatge.

GIABNLes piscines naturals i llacs de bany, són ecosistemes artificialment creats on l’aigua és depurada únicament a través de processos físics i biològics.
Jardinista com a membre del Grup Ibèric d’Aigües de Bany Naturalitzades (GIABN) www.giabn.org, crea i manté piscines naturals basant-se en els principis de funcionament admesos per l’Organització Internacional d’Aigües de Bany Natural (IOB).  És basant-se en aquests principis que s’han construït i mantingut més de 250 piscines públiques existents arreu d’Europa.

aquatiris logoLes depuradores naturals són un sistema de tractament de les aigües residuals format per filtres plantats de canyes i plantes aquàtiques especialment indicades per a nuclis habitats sense xarxa de sanejament i zones sensibles.

No necessita fossa sèptica:

El sanejament mitjançant la fitodepuració evita tenir els inconvenients d’una fossa sèptica i proporciona una instal·lació ecològica, pràctica, econòmica i estètica, resultant ser una solució duradera.

Sistema homologat: 

La fitodepuració realitzada amb el sistema AQUATIRIS garanteix el compliment de la normativa de les aigües residuals i la instal·lació d’un jardí de sanejament perenne integrat perfectament al seu terreny i amb les millors prestacions.

Instal·lador autorizat: 

Jardinista (Jardinistes en Acció S.L.U.) està integrat a la xarxa de departaments tècnics i professionals que executen la instal·lació del sistema AQUATIRIS amb totes les garanties de la marca.

Podem fer el mantenimen d’espais aquàtics diversos d’ús públic o privat. Tant si es tracta d’espais d’aigua naturalitzada o d’espais d’aigua tractada amb desinfectants.

Estem especialitzats en espais naturalitzats, fonts, estanys, llacs, caigudes d’aigua, etc. i tenim els recursos necessaris per a ocupar-nos d’aquests espais des de la seva concepció inicial fins a l’execució de l’obra o reforma i el manteniment.

Per a realitzar el manteniment d’un espai aquàtic naturalitzat cal comprendre que es tracta d’un ecosistema viu i sensible i que cal acompanyar-lo en el seu camí a l’equilibri que el fa sustentar. No és recomanable el buidatge d’un espai d’aquest tipus, però en cas que calgui, caldrà realitzar-ho amb molta cura, preservant la biota existent en recipients provisionals per a poder-la retornar al seu medi un cop realitzada la neteja i preservant així la personalitat d’aquest espai.

El manteniment dels espais aquàtics permet millorar la qualitat de l’aigua, pel que promou la vida i contribueix a un equilibri tal que fa que no sigui precís el buidatge total de la instal·lació.

HAN CONFIAT EN JARDINISTA

PROJECTES REALITZATS

Back To Top