fbpx
skip to Main Content

QUI ÉS JARDINISTA

Jardinista (Jardinistes en Acció S.L.U.) és una empresa dinàmica i professional, que ofereix un servei integral per crear i mantenir jardins singulars, piscines naturals, estanys i depuradores naturals amb criteris bàsics de sostenibilitat, eficiència, harmonia, cultura, art i paisatge.

Conceptualment Jardinista és aquella persona que dissenya, construeix i cuida qualsevol espai que promou la vida

EQUIP

Jardinista és un projecte que va començar en Jordi Ros Pérez, Tècnic Especialista Agropequari (Granja Escola Torre Marimón) al 2.008.

En aquests darrers anys Jardinista ha consolidat una llarga i coherent trajectòria professional, en el disseny i la construcció de piscines naturals i construint jardins singulars, estanys i depuradores naturals.

Jardinista dona servei d’execució i seguiment d’obra per a paisatgistes, arquitectes i interioristes. 

Per a la concepció i el disseny de les piscines naturals compta amb la col·laboració de l’empresa Projectes d’Aigua ( veure >>  www.projectesdaigua.com).

Per a la concepció i el disseny de les depuradores naturals compta amb la col·laboració de Jérémie Paoletti d’ Aquatiris ( veure  >> www.aquatiris.fr – Rosselló i Catalunya )

SERVEIS

Jardinista, és una empresa executora de projectes que ofereix serveis integrals (claus en mà) en el disseny i la construcció de piscines naturals, jardins singulars, muntatges efímers i depuradores naturals.

Donem garantia del projecte i garantia en l’execució de l’obra.

A més, un cop entregada l’obra i sense cost afegit, incloem el seguiment d’un mes, assegurant així una total garantia d’èxit als nostres projectes.

Membre del Gremi de Jardineria de Catalunya

T’interessa que estudiem el teu projecte?

Back To Top