fbpx
skip to Main Content

Gaudeix d’una piscina de sorra

La platja a casa teva

Construcció de Piscines de sorra naturals

PISCINES DE SORRA PER EXCEL·LÈNCIA

A Jardinista Pools som  instal·ladors i distribuïdors a Espanya de Biodesign Pools. Les Piscines de Sorra  són piscines innovadores, amb invasibilitat ambiental limitada i amb l’aparença d’una petita platja privada. hi ha gran varietat de dissenys i materials que permeten una integració harmònica i sense utilitzar formigó armat. Un autèntic gaudi per al bany i la vista.

Una Obra Mestra Natural

Piscines de sorra natural innovadores, amb limitada invasibilitat ambiental que permiten l’harmonització amb l’entorn i sense utilitzar formigó armat. El medi ambient n’és el primer beneficiari: els productes utilitzats, les impermeabilitzacions i el pes de l’estructura són molt innovadors, un sistema per a clear fluxe, benestar i ambient al mateix temps.

Personalització Total i Experiència Única

Visqui l’experiència de tenir una platja a casa seva. Amb les nostres piscines de sorra sense formigó i 100% sorra autèntica, tindrà la sensació d’estr en una platja, però al jardí de casa seva. Infinites possibilitats de configuració respectant l’entorn. Zones de natació, platjes, seients i passeres sumergiedes ofereixen una experiència de bany natural com submergir-se en el mar.

Temps d’Instal·lació Breus

Gràcies a equips d’experts intal·ladors i la simplicitat de gestió de l’obra amb una planificació reduïda, la instal·lació es realitza en molt poc temps.

PISCINES DE SORRA NATURALS 100% 

En parlar de piscines, es pensa immediatament en les tradicionals “caixes” de formigó armat, que són, per cert, adequades per a nedar, però que deixen molt a desitjar des del punt de vista estètic i que són difícils d’integrar en l’entorn . Almenys aquesta era la situació fins fa algun temps. Avui, per fi, les nostres piscines ofereixen una alternativa que canvia radicalment aquest panorama.

Les nostres piscines de sorra s’adapten al terreny salvant qualsevol moviment que pugui manifestar el terreny gràcies a que no fem servir formigó ni malla que són amb el que es construeixen les piscines convencionals. Evitant esquerdes i pèrdues d’aigua.

Sol·liciti el seu pressupost de piscines de sorra

PISCINES DE SORRA 100% SOSTENIBLES. RESPECTUOSES AMB EL MEDI AMBIENT

Un mètode pioner en aquesta forma de construcció. Piscines de sorra construïdes per tot el món.

A Espanya es venen com piscines de sorra les anomenades gunitades revestides amb sorra. A Jardinista Pools fem les piscines de sorra autèntica des del seu inici fins al final.

Preguntes Freqüents

1. Formació de l’excavació

Durant aquesta fase es crea la forma del llac de bany i les diferents profunditats. Un cop acabada, es procedeix al posicionament de la instal·lació de recirculació.

2. Col·locació del teixit geotèxtil protector

S’estén una tela protectora de material geotèxtil per protegir la tela impermeabilitzant de EPDM.

3. Col·locació del teixit impermeabilitzant

Col·locació de la tela impermeabilitzant de EPDM i empalmament de totes les boques i els skimmers de la instal·lació de la recirculació.

4. Extensió de la capa de revestiment

Es procedeix a col·locar les capes de pedra de resina de consolidació de l’estructura.

El temps de la construcció és molt ràpid però sobretot, un reduït impacte de construcció.

 

Jardinista-piscines biodesign - model-MYLAGO

Els cristalls de sal de l’Himàlaia són una formació cristal·lina que es remunta a uns 250 milions d’anys. Aquestes sals permeten absorbir i incorporar oligoelements sense contaminants.

Les nostres piscines tenen el sistema d’electròlisi eco-salt gràcies a aquestes sals, que permeten que l’aigua estigui desinfectada sense la necessitat de productes químics.

La resposta és sí, pot transformar la piscina que té en una platja privada. Contacti amb nosaltres per a què li puguem realitzar un estudi i preparar-li un pressupost a mida.

Redueixi els costos de manteniment de la piscina, que depenen de l’ús que es faci d’ella. El major inconvenient per a un propietari és el manteniment, fins i tot durant el període en què no s’utilitza. Per contra, Biodesign pot romandre durant temporades senceres en mode llac i després convertir-se en una piscina quan vostè decideix reutilitzar-la, sense arruïnar el paisatge.

Sí. Fem servir sorra autèntica 100% des del seu inici fins al final. Altres empreses utilitzen un altre tipus de mètodes com les anomenades gunitades revestides amb sorra.

Instal·ladors i distribuïdors a Espanya de Biodesign Pools

Premi Barcelona Awards 2015

Back To Top