fbpx
skip to Main Content
Reformar Jardín Con Piscina De Arena

4 trucs per millorar l’aparença de la teva piscina de sorra

Amb l’arribada de l’estiu és normal voler mantenir o reformar el teu jardí amb piscina de cara a mantenir-lo en unes condicions òptimes. Per a les èpoques estivals, la piscina és una peça fonamental al teu jardí i, per això, s’ha de mantenir no només en condicions tècniques adequades, sinó també, estètiques.

Consells per millorar la seva aparença

És molt satisfactori poder disposar d’una piscina en les èpoques de calor. No obstant això, una piscina no serveix per a res si no es té en bones condicions de funcionament i d’aparença.

1. Variables tècniques i de manteniment

Perquè una piscina llueixi bonica i estèticament atractiva ha d’estar en condicions adequades de neteja i manteniment. La depuradora ha de funcionar de manera adequada de cara a poder filtrar i netejar l’ aigua correctament. Això s’ ha de realitzar, almenys, amb la freqüència que indica el mateix fabricant.

2. Elements decoratius

Una piscina bonica i estèticament atractiva sempre compta amb una adequada decoració. Sempre solen estar en una zona en la qual, a l’estiu, dona el sol. Per això, el muntatge de barretes, cadires o hamaques que dotin de confortabilitat la zona pot afavorir la seva bellesa.

No només és important dotar d’artefactes l’interior de la piscina de sorra, sinó que també millora el seu atractiu els objectes que s’instal·lin a les zones que l’envolten.

3. Il·luminació de la piscina

La instal·lació de focus o llums (generalment s’utilitzen llums LED) és una idea molt adequada per poder il·luminar (fins i tot senyalitzar) la piscina durant les nits. Això ha de servir a més per dotar de bellesa la zona.

Els llums de piscina són un complement ideal per a les festes del jardí. L’ideal és instal·lar els llums al voltant del perímetre de la pròpia piscina. No obstant això, també es poden instal·lar a l’interior de la mateixa, al voltant dels arbres o arbustos o bé a les passarel·les que permeten accedir a la piscina.

4. Raigs i canons d’ aigua

Els raigs d’aigua doten la piscina d’un aspecte més luxós i modern. Els raigs propulsors d’aigua augmenten la bellesa de la piscina de sorra i la fan molt més atractiva al bany. A més, aquests són una idea perfecta per convertir, més si cap, la piscina en un lloc atractiu en el qual relaxar-se i descansar en els moments de calor.

Així, reformar el teu jardí amb piscina és un aspecte fonamental quan arriben les èpoques de forta calor. Voldràs gaudir d’una piscina adequada i que satisfaci les teves necessitats tant lúdiques com per refrescar-te. Per a això, aplica aquests trucs per aconseguir-ho.

Back To Top